сряда, 10 юли 2013 г.

Избор на стъклени врати

Врата от стъкло от Борман Комерс
Когато е налице въпрос за закупуване на вратата, трябва да се има предвид, че вашият избор не е само ограничени до дървени или метални врати. Борман предлагат изключително голямо разнообразие на всякакви цени в София.
Днес една от най-ефективните решения за жилищни, офисни, търговски и обществени сгради са стъклени врати. Тези врати се създаде усещане за пространство в стаята и придават на интериора лек. При използване на стъклени прегради офис, логичното заключение е, за да инсталирате интериор, който е изцяло стъклените врати. Като алтернатива на традиционните дървени врати, стъклени врати могат да направят абсолютно всяка творческа идея и да трансформира вашия дом или офис до неузнаваемост.

Вратата стъкло може да бъде независим елемент от интериора, светли и атрактивен, и може би буквално "невидим", защото на визуалното му лекота и прозрачност. Glass винаги се вписва добре в всеки интериор, то е само важно да избера най-подходящия дизайн и посочете стъклена врата дизайн.
Избор на стъклена врата

Как да изберем наистина високо качество и красива стъклена врата от Борман?

На първо място, е необходимо да се обърне внимание направо върху стъклото, което се прави на вратата, тъй като качеството на стъклото и неговите физически свойства се определят качеството на всички врати. Модерна технология за входна врата със закалено стъкло може да направи най-трайни и сигурни. В зависимост от функционалното предназначение на врати се използват различни материали. Сред най-популярните видове стъкло може да бъде идентифициран специално закалено стъкло и ламинирано стъкло. Закалено стъкло обикновено се използва при производството на стъклени врати и е материал, подложен на специална обработка. Благодарение на нея, стъклото не се чупи на остри парчета. Тройни - е изграждането на няколко листа стъкло слепени специален полимерен филм. Счупете триплекс е изключително трудно, защото тя е много издръжлив материал, и в разбиването на стъклото всички парчета се придържаме към филма и не причиняват вреда на други хора.

На второ място, важно е да се определи начина на отваряне на вратата. В зависимост от стила на интериора и личните ви предпочитания можете да изберете да се люлее, люлка или плъзгащи се стъклени врати. В това се крие чарът на вратите Борман - в разнообразието.
Всяка врата има своите предимства. Летящите врати са най-традиционните. Те се поставят в рамката на вратата, който е прикрепен към стената с панти. Летящите врати отвори от едната страна и най-често се използват в закрити помещения. Плъзгащите се врати са много компактни и са идеални за тези ситуации, когато в стаята няма достатъчно място. По време на отваряне и затваряне на плъзгаща се врата се движи в специални релси, които са подредени на тавана и на пода. Летящите врати обикновено се инсталират в офиси, търговски центрове и други обществени места. Тези врати се отварят в двете посоки и не изисква инсталирането на рамката на вратата. Работа в люлка врати механизъм, така наречената "Closer" внимателно затваря вратата закалено посетител и омекотява удара, когато той е затворен.
Избор на стъклена врата

Закупуването на стъклена врата при Борман, най-добре да се обърнат към специалисти, предлагайки широка гама от наистина високо качество врати. Например, в компанията «Nayada» Можете да получите великолепни врати Art-ВРАТИ, кристал, тънък и много други. Арт-ВРАТИ Вратите са направени на базата на иновативни материи, двоен стъклопакет, която позволява прилагането на различни или еднакви модели на двете стъкло и разширява възможностите за дизайн. CRYSTAL врата с изключителни нюанси стъкло създават прекрасна меки и полу-тонове в интериора, особено в хармония с елементи в стил на минимализъм или хай-тек. Тези стъклени врати предлагат богато усещане за светлина, лекота и въздушност. Използва се при производството на ламинирано стъкло с декоративни филми, стъкло otpeskostruennoe изписани с рисунки, стъкло с печат на снимки, изключителен италиански стъкло Omni Декор. Не отстъпват по качество врати Art-врати и иновативен вратата CRYSTAL SLIM, което представлява платно с единично остъкляване и тясна лайсна профил.
Избор на стъклена врата

Предимствата на закупуване на стъклена врата в магазин специалност са очевидни. Можете да поръчате някой от класическите врати и потребителски размери, които отговарят на международните стандарти. Експертите ще ви предложим стъклените врати и врати в специална бобина, ще помогне да се определи избора на мебели и стъкло. Днес, в производството на вратите са широко използвани матирано, ясни и текстурирани стъкло, огледално уеб технологии приложени пясъкоструене, прахово боядисване и бобина в различни цветове. В допълнение, стъклена врата може да бъде изпълнена чрез отпечатване върху повърхността на стъклото на вратата, когато се прилагат цветови дизайн, лога, снимки. Особено внушителен вид със стъклени врати DECOR OMNI, създаването на един уникален интериорен дизайн. Чрез използването на специални стъкла текстура DECOR OMNI започват да приличат на течащи води на тръстика в интернет. Ето защо, позовавайки се на специалисти, вие ще получите гаранция за качество и високи постижения дизайн.
Избор на стъклена врата

Какви други неща трябва да се търси при избора на стъклена врата? Важно е да се избере подходящия размер на вратата, формата (извита, правоъгълна и т.н.). Освен това, се препоръчва да се избере от вратата, когато вратата се монтира. На този фактор също ще зависи от дизайна и врати, които идеално трябва да съответства на околния декор. Например, матирано или прозрачни врати без чертежи са идеални за офиси и бизнес центрове, контрол на вратите на тъмно стъкло с модели - за спални или бани и тоалетни, както и предавателни Прозрачните врати могат да бъдат инсталирани между кухнята и неосветената коридора. Art пясъкоструене или печат изкуството е най-подходящ за стъклени врати, които са монтирани в развлечения, и в дневните на къщи и апартаменти. Винаги можете да вземете или поръчате готов модел дизайн за стъклени врати по индивидуален проект. Тук трябва само да наблюдава съответния стил на рисуване и интериорен дизайн оформление стая.
Избор на стъклена врата

Дебелината на стъкло в стъклени врати също играе значителна роля. За да се осигури надеждност и безопасност в професионални врати всички стъкло, използвано стъкло с дебелина не по-малко от 8-10 милиметри. При закупуването на вратата, обърнете специално внимание на аксесоари: брави, дръжки, панти, затваряне на врати. Изберете стъклени врати трябва базиран хардуер, използван, защото в много отношения тя осигурява дълготрайност на стъклени врати. Всеки елемент от оборудването трябва да се подчертае и допълват естествената красота на стъклото, и това е възможно само с най-голямо внимание на качеството на абсолютно всеки, дори най-малкия детайл. Някои купувачи се страхуват, че стъклената врата е много крехка и затова опасно. Въпреки това, модерни стъклени врати са произведени чрез използване на съвременни технологии и са напълно безопасни. Това се постига чрез използването на закалено стъкло с достатъчна дебелина и най-високата якост. В сравнение с конвенционалните, закалено стъкло е седем пъти по-трайни. Също така, за сигурност е още едно потвърждение на факта, че счупената стъклена врата при неуспех е разделен на много малки части, краищата на които са заоблени и следователно не са в състояние да наранят никого. С други думи, на остри парчета от стъклени врати няма да намерите.

Що се отнася до грижата за стъклена врата Борман, тя е доста проста. Когато вратата е направен от стъкло, не се препоръчва да се открие механично напрежение. Glass изисква най-голямо внимание. За измиване на вратата трябва да се използва суха, мека кърпа без власинки. Като прах за пране, редовно почистване на стъкла и огледала. Качествени бои не остави мазни следи, не разполагат с отблъскваща миризма и са безопасни за човешкото здраве.

Инсталиране на стъклени врати Борман - това е изключително важен и отнемащ време процес, специалистът ще се инсталира на вратата бързо и ефективно и ще бъдат пощадени от ненужни притеснения.

Така че, сега можете спокойно да заключим, че стъклената врата - идеалното решение за красив и функционален интериор. Стъклени врати са безопасни и трайни, и заради тях в стаята създава уникален ефект на пространство и светлина.