сряда, 27 март 2013 г.

Предимствата на стъклените врати

В модерния интериор стъклото е един от най-популярните декоративни материали. От стъкло също са направени съществени елементи на днешните жилищни помещения, прозрачен таван, висящ във въздуха. Но може би най-популярен предмет на модерния интериор са стилните и елегантни стъклени врати на Борман. Красотата им е неоспорима, цената им е приемлива, качеството им е високо. И това не е всичко!

Стъклени врати Борман са изработени от специално закалено стъкло е траен, силна, не крехка. Степен на надеждност те са дървени врати, но, за разлика от последните, са друго конкурентно предимство – устойчивост на пожар: стъкло ще се стопи само когато температурата достигне 3000 градуса, което означава, че ще бъде надеждна защита за пространство, дори с ужасен огън. В допълнение стъклени врати не се деформират под влияние на влагата и не е нужно да се справят със специални антибактериални съединения, неорганични основи, които включват стъкло, микроорганизмите да се размножават.

Пасивно красота и изящество дизайн стъкло може да се регулира под определени черти на интериорния дизайн. Художествени рязане на стъкло, тонирани стъкла, рогозки, маркови лога или цветни рисунки – всичко това позволява стъклени врати да станат "тяхната" във всеки, дори най-сложни и сложни интериор.

Прозрачно стъкло база позволява вратите да споделят пространство в къщата, не skradyvaâ го. Тази "отвореност" е неразделна черта на всички модерни интериори, гравитиращи към изобилие от светлина и простор. Би било погрешно да се мисли че стъклената врата преминават през всичко, напротив, здраво закрепена към proëmam врата, те ще перфектно защитава помещението от защитени от външни звуци. Топлоизолационни качества на стъкло дизайн също са във възход. Ако сте инсталирали правилно на стъклена врата ще сигурно задържат топлината в отделна стая или целия дом.

Дизайн функции стъклени врати определят техните широки гами. Към днешна дата, може да се поръча за вкъщи, плъзгащи се, swinging махало и радиална конструкция.

И накрая само три оригинални функции стъклени врати: екологична чистота и безопасност за здравето, както и добре formedness на мокри сестрински ако по време на операцията.